ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Υπηρεσίες

Αποστολή της εταιρείας μας είναι η βέλτιστη καθημερινή υποστήριξη για τους ασθενείς και τους φροντιστές, παρέχοντας μια σειρά εξειδικευμένων Υπηρεσιών.


Διαχείριση και Επούλωση Τραύματος

Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών ιατροτεχνολογικά προϊόντα που καλύπτονται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία για κάθε είδους τραύμα (έγκαυμα, διαβητικό πόδι, έλκος κατάκλισης κ.α.) κατάλληλα για την άμεση και οριστική επουλωσή του. Για πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία και τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας , με τη συνεργασία Ιατρών, θα αναλάβουν να κάνουν δωρεάν εκτίμηση του τραύματος και να σας ενημερώσουν και να σας δώσουν συμβουλές και οδηγίες.

24/7 Οξυγόνο

24ώρη, 365 μέρες/χρόνο κάλυψη οικιακού οξυγόνου εντός Αττικής.

Με τη σύσταση και τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού σας , με ένα τηλεφώνημα, βρισκόμαστε στο χώρο σας και τοποθετούμε τη συσκευή του οξυγόνου.

Αναπνευστικές Συσκευές

Διαθέτουμε αναπνευστικές συσκευές, συμπυκνωτές οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία κατ΄οίκον, συσκευές υπνικής άπνοιας, νεφελοποιητές / συσκευές εισπνοών, φιάλες οξυγόνου, εξασκητές αναπνοής/ αναρρόφηση.

Σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό παρέχουμε κάθε αναπνευστική συσκευή σε ασφαλισμένους όλων των ταμείων, των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και ιδιωτικά. Δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ή και αγοράς.

Ενοικιάσεις και Αγορά Ιατρικού Εξοπλισμού

Παρέχουμε τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για κατ΄οίκον χρήση προς μηνιαία ενοικίαση και αγορά.

Σε μια μεγάλη γκάμα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού όπως νοσοκομειακές κλίνες όλων των τύπων, αναπηρικά αμαξίδια, γερανοί ανύψωσης συμπυκνωτές οξυγόνου, φιάλες οξυγόνου, συσκευές υπνικής άπνοιας, νεφελοποιητές, αναρρόφηση κ.α. δίνεται η δυνατότητα μηνιαίας ενοικίασης.
Ο παραπάνω εξοπλισμός καθώς και ηλεκτροκίνητα αμαξίδια, scooters, φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, ηλεκτροκίνητες πολυθρόνες, στατώ ορού, τραπεζάκια σίτισης, κομοδίνα, βοηθήματα μπάνιου κ.α. προσφέρονται για αγορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας να δούμε μαζί την ανάγκη σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Ορθοπεδικά

Μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών ειδών προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα για τις ανάγκες του κάθε ασθενή στις καλύτερες τιμές. Παρέχουμε από ζώνες/νάρθηκες κορμού μέχρι νάρθηκες άνω-κάτω άκρων.

Ειδικευμένα και πιστοποιημένα ορθοπεδικά είδη για κάθε πάθηση. Από πάτους πελμάτων και νάρθηκες δακτύλων έως νάρθηκες και προσαρμοζόμενα ορθοπεδικά είδη ανά περίπτωση και ασθενή.

Διαχείριση Ακράτειας

Με εξειδικευμένες λύσεις βοηθάμε τα άτομα με προβλήματα ακράτειας και τους παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα μιας χρήσης, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή, παρέχοντας ασφαλή προστασία από διαρροές.

Η ακράτεια είναι μια συνήθης πάθηση που επηρεάζει τη δραστηριότητα του ατόμου καθημερινά. Αντιμετωπίζοντάς την με τη σοβαρότητα που αρμόζει , με προϊόντα που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις βελτιώνουμε την καθημερινότητά σας. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας να βρούμε μαζί την ιδανική λύση στην ανάγκη σας.

Ιατρικά Αναλώσιμα

Στην anphealthcare θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων ιατρικών αναλώσιμων όπως γαστροστομίες, ουρητηροστομίες, κολοστομίες, ουροκαθετήρες, χειρουργικές μάσκες, νυστέρια, ράμματα, γαστροστομίες, απολυμαντικά υλικά, , σύριγγες και βελόνες κ.α.

Επαγγελματίες του ιατρικού χώρου, φαρμακεία, φυσικοθεραπευτήρια κλπ, στην anphealthcare θα βρείτε αναλώσιμα όπως ψαλίδια κοπής ραμμάτων, αποσυρραπτικά, εξεταστικά ρολά, gel υπερήχων, ειδικά απολυμαντικά εργαλείων, μάσκες, προσωπίδες , ιατρικές ρόμπες, γάντια εξεταστικά και χειρουργικά, υποσέντονα και άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ειδικά Προϊόντα

Προϊόντα μαστεκτομής, ειδική διατροφή, σωλήνες συμπύκνωσης ούρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει.

Προϊόντα

Η ANP Health Care συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους Οίκους Ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.