ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Υπηρεσίες

Αποστολή της εταιρείας μας είναι η βέλτιστη καθημερινή υποστήριξη για τους ασθενείς και τους φροντιστές, παρέχοντας μια σειρά εξειδικευμένων Υπηρεσιών.


Επούλωση Τραυμάτος

Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών ιατροτεχνολογικά προϊόντα που καλύπτονται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία για κάθε είδους τραύμα (έγκαυμα, διαβητικό πόδι, έλκος κατάκλισης κ.α.) κατάλληλα για την άμεση και οριστική επούλωσή του. Για πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία και τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναπνευστικές Συσκευές

Διαθέτουμε αναπνευστικές συσκευές, συμπικνωτές οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία κατ΄οίκον.
Συσκευές υπνικής άπνοιας, νεφελοποιητές / συσκευές εισπνοών, φιάλες οξυγόνου, εξασκητές αναπνοής.

Κατ' Οικον Νοσηλεία

Με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουμε Κατ’ Οικον υψηλών προδιαγραφών νοσηλευτικές υπηρεσίες όπως αλλαγή και περιποίηση τραύματος, υποκλυσμός (χαμηλός ή υψηλός), καθετηριασμός ουροδόχου κύστεως, ενδοφλέβια αντιβίωση και ορός, αναρρόφηση βρογχικών εκκρίσεων και την γενική φροντίδα του ασθενούς.

Χειρουργικές Μάσκες

Παράγουμε την πρωτη Ελληνική πιστοποιημένη χειρουργική υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα type IIR για ενηλίκους και παιδιά, σύμφωνα με την οδηγία EN14683 συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και έγγραφα.

Ενοικιάσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

Παρέχουμε τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προς μηνιαία ενοικίαση για κατ΄οίκον χρήση!

Ιατρικά Αναλώσιμα

Στην anphealthcare θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων ιατρικών αναλώσιμων όπως χειρουργικές μάσκες, απολυμαντικά υλικά, πάνες ακράτειας, γάντια εξεταστικά και χειρουργικά, υποσέντονα, σύριγγες και βελόνες και άλλα πολλά.

Ορθοπεδικά

Μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών ειδών προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα για τις ανάγκες του κάθε ασθενή στις καλύτερες τιμές. Παρέχουμε από ζώνες/νάρθηκες κορμού μέχρι νάρθηκες άνω-κάτω άκρων.

Διαχείριση Ακράτειας

Με εξειδικευμένες λύσεις βοηθάμε τα άτομα με προβλήματα ακράτειας και τους παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα μιας χρήσης, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή, παρέχοντας ασφαλή προστασία από διαρροές.

Προϊόντα

Η ANP Health Care συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους Οίκους Ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.